Wordt u ook "vriend* van Cantare"?Vocaal Ensemble Cantare is een Zeeuws koor, dat in 2023 zijn 30-jarig jubileum heeft gevierd en momenteel zo'n 32 leden telt. Het koor bestaat uit enthousiaste Zeeuwse zangeressen en zangers die gemotiveerd meewerken aan de kwalitatieve groei van het koor.
Naast bekende klassieke koorwerken brengt het ensemble ook minder bekende muziek. Het Vocaal Ensemble Cantare zingt zowel a capella als met begeleiding.

Wat doen wij voor onze vrienden?

Wij houden u op de hoogte van activiteiten en wetenswaardigheden van het koor. U ontvangt twee nieuwsbrieven per jaar en e-mails als er weer eens iets extra's gebeurt.
Daarnaast hebben de vrienden per jaar recht op gratis entree bij een optreden van het koor.

Wat vragen wij van onze vrienden?

Van de vrienden wordt een kleine jaarlijkse bijdrage gevraagd van € 20,-.
Meer mag natuurlijk ook! Dit geld wordt besteed aan kosten die ons koor heeft, zoals de aanschaf van (dure) partituren of (mede-)financiering van muzikale projecten van het koor.

Hoe wordt u "vriend van Cantare"?

Dat is eenvoudig:

Naar aanmeldformulier

(Of geef u op als vriend bij een van onze leden of stuur een mailtje aan vrienden@cantaregoes.nl onder vermelding van "vrienden van Cantare" en hoe u onze vriend bent geworden. vergeet niet uw e-mailadres te vermelden)

Zodra u de bijdrage overgemaakt heeft (zie ons rekeningnummer hieronder), bent u voor dit kalenderjaar "vriend van Cantare" en betrekken we u bij onze activiteiten.

We hopen u binnenkort te mogen begroeten als vriend!


Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? Mail ons, alstublieft.

vrienden@cantaregoes.nl
rekeningnummer: NL09rabo0380554852

Bezoek ook onze Facebook pagina* Overal waar u vriend ziet staan, kunt u vanzelfsprekend ook vriendin lezen.